همس العيــــــــــــــــــــــــــــــــــون
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


محمد فتحى زهران
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 (الحواوشى المصرى)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
اسير العيون
Admin
اسير العيون


المساهمات : 282
تاريخ التسجيل : 06/05/2011

(الحواوشى المصرى) Empty
مُساهمةموضوع: (الحواوشى المصرى)   (الحواوشى المصرى) I_icon_minitimeالأربعاء مايو 11, 2011 10:37 pm


طبعا لما الحوواوشى يتعمل فى البيت بيكون اطعم واجمل واضمن
عشان كدة قلنا نقدملكو الطريقة هنا
وبالهنا مقدما لكل الضيوف


(الحواوشى المصرى)


المقادير:

- نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن بة 20%
- عدد 2 بصلة مقطعة ناعم
- بقدونس مفرى
- فلفل رومي أخضر
- بهارات ملح وفلفل اسمر
- زيت ذرة
- خبز حووشى (خبز غير كامل النضج )


الطريقة:


- توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى ان يصفر لونها

- ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء و يضاف اليها اللحم المفروم و باقى البصل و البهارات
و البقدونس و الفلفل و الملح والفلفل الأخضر و يقلب جيدا

- يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر ويفرد بة

- يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهيين



والف صحتين.


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mohamedzahran.forumegypt.net
 
(الحواوشى المصرى)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
همس العيــــــــــــــــــــــــــــــــــون :: مملكة المرأة :: بالهنا والشفا-
انتقل الى: