محمد فتحى زهران
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 (الحواوشى المصرى)

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
اسير العيون
Admin
avatar

المساهمات : 282
تاريخ التسجيل : 06/05/2011

مُساهمةموضوع: (الحواوشى المصرى)   الأربعاء مايو 11, 2011 10:37 pm


طبعا لما الحوواوشى يتعمل فى البيت بيكون اطعم واجمل واضمن
عشان كدة قلنا نقدملكو الطريقة هنا
وبالهنا مقدما لكل الضيوف


(الحواوشى المصرى)


المقادير:

- نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن بة 20%
- عدد 2 بصلة مقطعة ناعم
- بقدونس مفرى
- فلفل رومي أخضر
- بهارات ملح وفلفل اسمر
- زيت ذرة
- خبز حووشى (خبز غير كامل النضج )


الطريقة:


- توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى ان يصفر لونها

- ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء و يضاف اليها اللحم المفروم و باقى البصل و البهارات
و البقدونس و الفلفل و الملح والفلفل الأخضر و يقلب جيدا

- يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر ويفرد بة

- يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهيين



والف صحتين.


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mohamedzahran.forumegypt.net
 
(الحواوشى المصرى)
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
همس العيــــــــــــــــــــــــــــــــــون :: مملكة المرأة :: بالهنا والشفا-
انتقل الى: