همس العيــــــــــــــــــــــــــــــــــون
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


محمد فتحى زهران
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقه عمل الكابوريا بطريقه سهله وذات مذاق مميز؟

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
اسير العيون
Admin
اسير العيون


المساهمات : 282
تاريخ التسجيل : 06/05/2011

طريقه عمل الكابوريا بطريقه سهله وذات مذاق مميز؟  Empty
مُساهمةموضوع: طريقه عمل الكابوريا بطريقه سهله وذات مذاق مميز؟    طريقه عمل الكابوريا بطريقه سهله وذات مذاق مميز؟  I_icon_minitimeالسبت مايو 14, 2011 7:23 pm



المفادير

1 كيلو كابوريا

1/4 كوب زيت

بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة جدا

حزمة كثبرة خضرة وشوية شبت أخضر مقطعين قطع صغيرة

معلقتين كثبرة ناشفة

معجون طماطم وشوية عصير طماطم

كوبين ماء

شوية ملح وفلفل أسود

الطريقة
1- ننضف الكابوريا كويس نشيل الصدفة ال في الضهر والخياشيم ال تحتها ونقطع أطراف الرجلين ونرميهم ونشيل الرجلين الكبار مع الكابوريا النضيفة ونضعهم في طبق ولما نخلص تنضيف الكابوريا كلها نضع عليها شوية دقيق ونغسلها كويس

2- نضع الزيت على النار ونضع فية البصل المقطع ولما يصفر نضع الكثبرة الخضراء والشبت الأخضر ونقلب ولما البصل يحمر مع الخضرة نضع معلقتين الكثبرة الناشفة ونقلب ثم نضع عصير الطماطم وصلصة الطماطم ونتركها على النار لما تتسبك .

3- ثم نضع كوبين الماء على الخليط ولما يغلوا نضع شوية الملح وشوية صغيرة فلفل أسود( وأوعي تحطي كمون)

4- ثم نضع الكابوريا ومتنسيش (المية في الحلة تكون مغطية الكابوريا) ونغطي الحلة ونسبها تقريبا نصف ساعة ولما الكابوريا تستوي وتشرب المية وتتسبك نشل الحلة من على النار


وتكليها بألف هنا وشفا أن شاء الله Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mohamedzahran.forumegypt.net
 
طريقه عمل الكابوريا بطريقه سهله وذات مذاق مميز؟
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الكابوريا المسلوقة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
همس العيــــــــــــــــــــــــــــــــــون :: مملكة المرأة :: بالهنا والشفا-
انتقل الى: